SVENSKA FOTOPORTALEN

ÖPPNAR 26 NOVEMBER 2018

Svenska Fotoportalen är en onlineportal, specifikt riktat till kvinnor (män är givetvis också välkomna). Syftet är att vara en helhetsportal med UTBILDNING & COMMUNITY för alla medlemmar att få den kunskap de behöver för att utvecklas, samt framförallt att känna trygghet, glädje, inspiration och gemenskap.

Har du känt dig ensam under din resa mot att bli Fotograf? Ofokuserad? Oproduktiv? Eller rent av inte vet vart du ska börja och behöver en kick i rumpan och en enkel överblick över allt du behöver lära dig inom foto?

Då är detta platsen för dig!

MEDLEMSGRUPP

I ditt medlemskap hos Svenska Fotoportalen får du en inbjudan till vår låsta Facebookgrupp. Gruppen är speciellt anpassad för att hjälpa dig med specifika frågor, och du kan dela bilder, erfarenheter och svårigheter med de andra medlemmarna. Det är en stor trygghet att ha en plattform att vända sig till för att dela högt och lågt. 

ALLA WEBBKURSER

Du har fri tillgång till alla släppta och kommande webbkurser av Emelie Ohlsson & Gabriella Soutine. 

Förkovra dig i nischade kurser enbart för portalen, och bläddra igenom tolv kategorier med över 600 sidor av kunskap, inspiration och pepp. Till varje avsnitt kan du skriva kommentarer och diskutera med dina portalvänner. 

RESURSER & VERKTYG

Exklusivt för dig som medlem. Ladda ner Emelie & Gabriellas speciella mallar för b.la förfrågningar, avtal och prisguider. Du får även fri tillgång till verktyg som hjälper dig planera ekonomi, arbetsflöde och bokningar. 

WORKSHOPS

Det kan vara svårt att hinna haffa en plats på Emelie och Gabriellas workshops. Som medlem får du första tjing på kurserna innan de släpps, samt mellan 10-20% rabatt på alla workshops i Sverige. 

RABATTER

Som medlem i Svenska Fotoportalen får du tillgång till utvalda företags personliga rabatter till produkter och utrustning. Genom ditt medlemskap får du inte bara kunskapen kring produkter som hjälper dig framåt, utan sparar även pengar när du investerar i dessa. 

LIVESÄNDNINGAR

Du får ta del av exklusiva livesändningar från Emelie & Gabriellas fotograferingar. Du får följa fotograferingen i vår låsta Facebookgrupp och får även ställa frågor under tiden. Detta är ett värdefullt sätt att få inblick i hur de jobbar, och få inspiration till dina egna fotograferingar. 

ONLINEMÖTEN

Varje månad får du tillgång till ett 60-90 min långt livemöte med Emelie & Gabriella. Tillsammans med de andra medlemmarna får ni ställa frågor och få hjälp med vad ni än behöver just nu. Alla möten spelas in och sparas på kurssidan så du kan titta igen. Vi har valt att ha maxtak på medlemmar i portalen, så att dessa möten fortsätter vara personliga och alla hinner ställa sin fråga i lugn och ro. 

Kategorier i ditt medlemskap

1. Intro & Video Tour
2. Fotoutrustning
3. Kamerateknik
4. Fotografering
5. Redigering
6. Företagsutveckling
7. Webb & Sociala Medier
8. Masterclasses
9. Personlig Utveckling
10. Visualisering & Mål
11. Inspiration & Motivation
12. Resurser & Verktyg

MISSA INTE!

26 november öppnar vi igen! Vill du ha påminnelse när det närmar sig?

fyll i din mail nedan!
Back to Top