"Jag är inte här för att säga att du tar fina bilder"

Känner du dig också överväldigad av all information som finns om fotografering på internet? Jämför du dig mycket med andra, och känner att du fastnar ibland? I feel you! 

Jag har jobbat som fotograf på heltid sedan 2008, och har förmodligen gjort alla misstag som går att göra… Men om jag skulle få välja att gå tillbaka och göra om det, hade jag inte ändrat något. Av alla misstag lärde jag mig enormt mycket. Hur jag driver ett framgångsrikt företag, vad som funkar, och inte funkar. Och framförallt känslan att det är okej att ha dippar ibland. Även om det varit tufft stundvis, har jag aldrig velat ge upp, och det vill jag nu ge till dig. Alla mina misstag, kunskaper, styrkan att bara köra och skita i alla andra. 

Jag är inte här för att säga att du tar fina bilder, eller ge feedback på din redigering. Jag är här för att se till att dina rädslor inte övervinner dina drömmar.

Är du redo? Nu kör vi 2019 – året då vi lyssnar inåt. 

/Emelie

FOTOGRAF

Jag är speciellt inriktad på att ta gravidbilder utomhus, och lanserade i höstas mitt nya varumärke Femaryah. Jag har även fotat närmre 300 bröllop och gör ett fåtal varje år med mitt varumärke Love by Emelie.

svenska fotoportalen

Tillsammans med Gabriella Soutine driver jag Svenska Fotoportalen. En samlingsplats och medlemssida för fotografer som idag har närmre 300 medlemmar och ständigt växer. Sidan öppnar två gånger per år.

GOLDEN HOUR

Sedan 2014 har jag drivit mitt kursföretag Golden hour, som finns i YouTube serie med Elin Kero, onlinekurser, workshops, privatkurser och mentorskap. 2019 lanseras även Golden hour internationellt på engelska.

MARKNADSFÖRING

För några utvalda foto-företag, gör jag emellanåt samarbeten där jag testar produkter, och visar mina favoriter i kameraväskan. Tidigare samarbetspartners är Canon, Tamron, LowePro, Profoto, Adobe och Cyberphoto.

Workshops 2019

SIGNA UPP NEDAN FÖR ATT ANMÄLA INTRESSE PÅ NYA KURSER!

mth17

MAKE THINGS HAPPEN 15-17 februari

Varumärke & marknadsföring i Båstad

Webbkurser i fotografering och redigering

GRAVIDWORKSHOP 12 maj

Flower edition i Linköping

Fotokurser & fotoworkshops

BRÖLLOPSWORKSHOP 3 juni

Stylade fotograferingar & marknadsföring i Helsingborg

ANMÄLA INTRESSE

INOM KORT SLÄPPS NYA WORKSHOPS, FYLL I DITT INTRESSE NEDAN FÖR ATT BLI MEDDELAD NÄR DE SLÄPPS!Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor om kurserna. 

Stäng meny