GRATIS AVTALSMALL
Bröllopsavtal för fotografer

Detta avtal har räddat mig när jag missat moment under dagen, eller som den gången när ett minneskort havererade, och jag inte kunde leverera alla bilder, mardröm! Detta avtal är granskat av jurist, och innehåller alla viktiga moment för att slippa problem vid leverans.

Jag vill dela detta gratis för att hjälpa fler fotografer att slippa ångesten i magen, för vi är bara människor, och det är lätt att missa saker.

Ladda ner här

Du kan redigera avtalet direkt i Canva (gratisprogram), och kan ändra till dina egna bilder och färger. Om du är betalande medlem i Golden hour members, ingår även avtal för porträtt (familj/gravid/barn), företag och samarbeten. Dessa finns under DRIVA FÖRETAG på kurssidan. 

 Direkt när du klickat "Skicka" blir du skickad till sidan där du laddar ner, inga hemliga villkor! 

Ps! Vi ogillar spam och skickar bara ut inspirerande fototips för att hjälpa dig framåt. Om du vill avsluta dessa tips, kan du enkelt avregistrera din mail i slutet av våra utskick när du vill. Dina uppgifter sparas i skyddat system enligt GDPR, och när du avslutar utskicken raderas dessa från våra system. 

OM EMELIE BERNBORG (F.D OHLSSON)

Född 1987 i Helsingborg, mamma till Freya (född mars 2020). Jag startade eget företag 2008, och har sedan dess jobbat som chefredaktör för min egen fototidning, varit ambassadör för Canon och utbildat över 6000 fotografer genom åren. Idag är jag specialiserad på främst gravidfotografering (har nyligen tagit en paus med bröllop efter 200 st...) och jobbar mest med att utbilda andra fotografer genom min medlemssida Golden hour members. Jag brinner för att förenkla, inspirera och hjälpa andra fotografer att utvecklas, oavsett om det handlar om fototekniker eller avancerad marknadsföring. 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.