Helsingborg 24 mars 2020

Corona härjar ute i världen, och där sitter du med din stora dröm. Oavsett om du jobbar som fotograf på heltid eller tar jobb då och då, förstår jag att det känns läskigt att inte veta hur den kommande tiden ser ut. Jag valde tidigt att inte låta Corona fylla mina sociala medier, utan skapa ett lufthål med inspiration och pepp, för livet som är efter Corona. Vi människor är flockdjur som stressar upp varandra, och när flödena fylls med tomma hyllor och domedagsprofetior så är det lätt att dras med. Jag vill hjälpa dig att få en paus från oron, och samtidigt ge dig mängder av pepp och hjälp att utvecklas, för du behöver distrahera tankarna med annat också. 

Det kommer en tid efter detta kaos, där bokningarna är som vanligt och vi slipper oron, använd tiden NU att förbereda för den tiden, vi är alla i detta tillsammans och du fixar det! 

Här nedan hittar du mina mest populära gratiskurser som du kan signa upp på! 

Kramar
Emelie

Har du svårt att nå ut, förstå algoritmen och få in fotokunder via Instagram? Signa upp på denna gratis instagram-kurs och få 7 dagars pepp med videos, färdiga inlägg och guider att spara för alltid. 

Skapad i Corona-tider med tips för att få in FLER FOTOBOKNINGAR! Ger dig en komplett checklista och tips att dra in pengar utan att skada varumärket. Ladda ner och spara för alltid. 

GRATIS GRUNDKURS
3 veckor

Hemma och rastlös? Signa upp på min omtyckta grundkurs i 3 veckor, där du får lära dig alla grunder i fotografering, helt gratis! Perfekt tidsfördriv i hemma-tider med din kamera, oavsett modell. 

Jobbat som fotograf på heltid sedan jag var 21 (2008) och är idag mest inriktad på bröllop och gravidfotografering. 

Mitt största fokus är att ha effektiva arbetsflöden, ge mina kunder en upplevelse, ha ett tydligt varumärke och jobba med personlig utveckling. Du kan hitta allt detta i mina utbildningar, där jag brinner för att utveckla och hjälpa andra fotografer. 

Förutom utbildning och fotografering jobbar jag också med fotoföretag, och har tidigare samarbetat med Scandinavian Photo, Cyberphoto, Adobe, Profoto, Focus Nordic (Tamron, Lowepro, Sandisk) och Canon.