DASSIGT TILL MAGISKT

GRATIS MINIKURS I 7 DAGAR
Så klarar du utmanande fotosituationer,
och får MAGISKA bilder!

Efter närmre 200 bröllop, har jag blivit utmanad i svåra fotosituationer MÅNGA gånger. Jag har varit livrädd och nervös, och orolig att inte kunna uppfylla mina kunders förväntningar. Men när jag lärde mig hur jag hittar RÄTT LJUS och FOTOPLATS, fick jag helt fantastiska bilder, trots det var mitt på dagen, fläckigt eller trångt.

I denna minikurs får du följa med bakom kulisserna på svåra fotograferingar, och vad jag letar efter för att få fint och mjukt ljus. Dessa tips kan vara helt avgörande för din nästa bröllop/barn/gravidfotografering, och det bästa av allt? Denna minikurs är HELT GRATIS! 

SIGNA UPP NU!

"Alltså Emelie!!!! Jag älskar denna, känner mig så mycket lugnare nu!"
Cathrin

"Jag fick så många viktiga tips från denna guide, TACK TACK TACK!"
- Lisa

 Detta får du: 

 • MINIKURS
  Tillgång till minikursen "Dassigt till magiskt" i 7 dagar, du kan se kursen från dator, telefon eller surfplatta. Det finns även en smidig app du kan använda. 
 • VIDEO: Bröllopsporträtt i stark sol
  Avsnitt från 2021 där jag ger fördjupade tips i en typisk parkmiljö. Must have för sommarens alla plåtningar! 
 • VIDEO: Rädda dassig bild
  Redigeringsvideo i Photoshop hur du räddar en bild som inte blev som du ville. Perfekt när skadan redan är skedd. 
 • LIVEFOTOGRAFERING
  Följ med bakom kulisserna på en fotografering som är inspelad live! Inga klippningar eller omtagningar, såhär gör jag! Du får se en magisk mamma och jag fotografering på stranden på sensommaren. 

Du får tillgång till kursen i en hel vecka, och kan titta obegränsat under den perioden. 

Inga hemliga villkor - fyll bara i namn och email för att få kursen direkt. 

VIKTIGT! Begränsat antal, vänta inte och tänk "jag tar det sen", för då kan det vara fullt. 

Ps! Vi ogillar spam och skickar bara ut inspirerande fototips för att hjälpa dig framåt. Om du vill avsluta dessa tips, kan du enkelt avregistrera din mail i slutet av våra utskick när du vill. Dina uppgifter sparas i skyddat system enligt GDPR, och när du avslutar utskicken raderas dessa från våra system. 

VARFÖR ÄR DETTA GRATIS?

Tro mig, jag är också sjukt misstänksam när jag ser annonser om gratisgrejer 🤣 Jag har utbildat över 7000 fotografer genom åren, och idag jobbar jag enbart med utbildning, för jag ÄLSKAR det! Jag ger ofta bort gratis webinars och freebies, för att jag vill nå ut och hjälpa flera fotografer. I samband med mina webinars och freebies ger jag också ibland möjligheten att köpa någon kurs eller gå med i min medlemssida, och att så många väljer att göra det, gör det möjligt för mig att ge bort sånt här helt gratis! 

Men det är 100% tjatfritt (om det är ett ord haha), och det är absolut inte hela tiden. Jag har hittat en fin balans att kunna dela saker gratis, och sälja extra grejer ibland för att kunna fortsätta ge bort saker. Det är precis så jag vill ha det, så jag kan hjälpa dig som behöver det, oavsett omfattning!

Jag hoppas min ärlighet ska få dig att känna dig trygg att hoppa på mina webinars och freebies, spana gärna in min Instagram för att se mig dyka upp där kontinuerligt också :-) 

Kram Emelie

 

 

MER OM MIG

EMELIE BERNBORG (f.d Ohlsson)

Född 1987 i Helsingborg. Jag startade eget företag 2008, och har sedan dess jobbat som chefredaktör för min egen fototidning, varit ambassadör för Canon och utbildat över 7000 fotografer genom åren. Idag är jag specialiserad på främst gravidfotografering (har nyligen tagit en paus med bröllop efter 200 st...) och jobbar mest med att utbilda andra fotografer genom min medlemssida Golden hour members. Jag brinner för att förenkla, inspirera och hjälpa andra fotografer att utvecklas, oavsett om det handlar om fototekniker eller avancerad marknadsföring. 

Jag är mamma till Freya (mars 2020) och Tyr (november 2021), och älskar att kunna kombinera livet hemma med dem, och hjälpa andra i mitt jobb. 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.