Köp GOLDEN APPLE BLOSSOM WORKSHOP med faktura

HELSINGBORG, SKÅNE, SÖNDAG 21 MAJ 2023 - ÄPPELTRÄD OCH GYLLENE STRANDBILDER.

Endast 25 platser!

Inga förkunskaper krävs – alla är välkomna!

Du får tillgång till Facebook-gruppen och ett email med information direkt efter du fyllt i formuläret. Din faktura skickas manuellt till dig via email. Köper du kursen under fredag-söndag skickas fakturan nästkommande vardag. 

INGÅR VID FAKTURABETALNING:
10 st. specialdesignade actions + presets som skapas utifrån workshopbilderna, som du får använda obegränsat! 

Extrainsatt öppen workshop 

Helsingborg, Skåne, söndag 21 maj 2023 

Nu finns ny extrainsatt chans till en magisk workshop, den allra sista öppna för 2023! Endast 25 platser tillgängliga, med gott om tid för personlig hjälp och skapa dina drömbilder. 

DETTA INGÅR: 

❥ FOTOWORKSHOP söndag 21 maj 2023 kl. 17:30 - 21:30
Fem magiska fotostationer med brudpar, familj och gravidmodeller, vi fotar både i en magisk äppelblomsallé och på stranden.

❥ KVÄLLSMAT
Innan det mjuka solnedgångsljuset äter vi en matig sallad med bröd tillsammans. Du väljer själv vad för sallad du önskar innan. Frukt och något sött ingår också.

 HÄST
Vid de vackra träden fotar vi också en häst, som är utsmyckad med blommor - magi! 

 FEM ASSISTENTER
Vid varje station finns en assistent som hjälper till och svarar på frågor. Utöver det finns självklart jag med och hjälper till.

DESSUTOM: 

 BONUS 1: Rabatt på klänningar
Som deltagare på kursen får du även ta del av rabatter på Mii-Estilo och MatchingLook som gör magiska gravidklänningar, om du önskar köpa något efter kursen.

 BONUS 2: Redigeringssession
En vecka efter workshopen går jag igenom bilderna och ger tips på redigering.

 BONUS 3: Sammanfattning
Du får även en hjälpsam guide med sammanfattning och tips från alla platser på workshopen, så du kan använda det till dina egna fotoplatser. 

Köpvillkor GOLDEN APPLE BLOSSOM WORKSHOP

FAKTURABETALNING

Pris är 4900 kr inkl. moms (3920 kr ex moms). Din faktura skickas manuellt efter du fyllt i formuläret, och gäller som avdragsgillt kvitto för utbildning.

ÅNGERRÄTT
Du har rätt att ångra din bokning inom 48 timmar, och få full återbetalning. Detta gäller oavsett anledning. 

AVBOKNING
Då workshopen äger rum tätt inpå lanseringen av platserna, går det inte att avboka med återbetalning efter 48 timmar av bokningen. Finns det en reserv tillgänglig, kan vi hjälpa dig ordna med en ersättare till din plats, och ge dig full återbetalning. Om det inte finns reserv, kan du själv ordna en, och då ordnar ni betalningen emellan er istället. Vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa dig om du får förhinder.
Deltagaren förstår att avbokningsvillkoren gäller oavsett anledning.

Blommande träd
Då vi inte kan styra över blomning och väder, kan vi inte garantera att äppelträden blommar just vid workshopen, men det är stor chans att de gör det, då vi valt det säkraste datumet för detta. Platsen är oavsett otroligt vacker, så du kommer få fina bilder även om blommorna hunnit blomma lite.

Grupper
Vid den första fotograferingsdelen bland äppelträden fotar du i grupper med totalt 5 personer. Vid stranden är grupperna något större då det är tre fotostationer. Varje del avslutas med en "öppen tid" så du kan ta bilder på den stationen där du ville fota lite extra.

Inställd kurs
Vid för få deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen, detta har dock bara hänt en gång på 10 år. 

Skulle Emelie bli sjuk, eller någon annan oförutsedd händelse inträffa, kan en reservledare behöva hålla i kursen. 

Modeller
I denna kurs ingår hela fem fotostationer. Vi ordnar alltid med reserver och backup vid sjukdom, men förbehåller oss rätten att genomföra workshopen även med färre fotostationer, om vi inte lyckas hitta reserver. Vid denna typen av kurs, är det dock ovanligt att inte ordna reserver då många önskar delta i så fina miljöer :)

FAKTURABETALNING

Din faktura skickas med 10 dagars förfallodatum. Vid utebliven betalning tillkommer lagstadgad påminnelseavgift. Vid mer än 14 dagar utebliven betalning går fakturan vidare till Inkasso. 

Nu är det bara att klicka på knappen för att få en plats till GOLDEN APPLE BLOSSOM WORKSHOP!

Betala GOLDEN APPLE BLOSSOM WORKSHOP med faktura

4900kr inkl. moms (3920 kr exkl. moms)

Du får tillgång till Facebook-gruppen och ett email med information direkt efter du fyllt i formuläret nedan.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.