FÖRDJUPNINGSKURS FÖR PORTRÄTTFOTOGRAFER - NU ÄNNU MER MATERIAL!

GOLDEN PEOPLE ÄR FULLBOKAD!
FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT BOKA RESERVPLATS:

VAD ÄR GOLDEN PEOPLE?

Golden people är ett program som vanligtvis går 1 gång om året, som fördjupar sig i teknikerna att fotografera människor. Förra året släpptes kursen för första gången, och blev direkt en succé. Detta året lanseras den igen, men nu med nyinspelat material från 2019!

Nytt för detta släpp är att du går allt material i egen takt, och har tillgång i hela 12 månader (dessutom är allt nedladdningsbart!). Du får även fyra helt nya livesändningar, och möjlighet till hjälp direkt i Facebookgruppen. Du kommer få massor av inspirerande videos och avsnitt som hjälper dig att posera dina modeller bättre, hitta magiska fotoplatser, och få rätt ljus på bilderna varje gång. 

Denna distanskurs ligger inte i Svenska Fotoportalen, och samtliga videos är helt nya från 2019 för denna kurs. 

brollopsfotograf-kurs.jpg

RÄTT LJUS & REDIGERING

Ljuset gör allt i våra bilder, både på fotoplatsen, men också i redigeringen efteråt. Kanske har du svårt att få till det där krispiga ljuset som ger klara färger och bilder? Det tog lång tid innan jag själv förstod sambandet med ljus och färger, och här ger jag dig genvägen att hitta det direkt. 

Fotokurser & fotoworkshops

RÄTT FOTOPLATSER

Många är osäkra när de kommer till en fotoplats, om den verkligen kommer vara bra.. Det är mycket som ska klaffa med omgivningen, hur ljuset studsar och faller. Jag är speciellt inriktad på fotoplatser, och du kommer få se tydliga exempel från mina bästa fotoplatser. 

Fotokurser & fotoworkshops

INSTRUERA ALLA MODELLER

Det är en konst att få barn intresserade av en fotografering, för att inte tala om när brudpar eller gravida står aningslösa med vad de ska göra härnäst. Avslappnade modeller gör STOR skillnad för dina bilder, och hjälper även dig att slappna av. 

”Jag har läst Foto A, B och C på gymnasiet. Gått fotokurser över dagen men aldrig lärt mig så mycket som under dessa veckor. Det känns som att det äntligen har ”klickat” 😉. Förr har jag alltid gått tillbaka till auto men sedan vi hade genomgången av funktionerna i början av kursen har jag inte fotat en enda bild i det läget. Det som jag tycker är helt fantastiskt är hur mycket Emelie berättar för oss!

Man tänker att en professionell fotograf vill hålla sina trix lite hemliga men du delar med dig av allt möjligt som är guld värt! ❤️ Det märks verkligen att du är så trygg i dig själv och i din yrkesroll. Ett riktigt proffs! 👌

Du har verkligen öppnat en helt ny värld för mig inom fotografering. Tack!” 
– Malin, elev på distanskurs

Emelie Bernborg (f.d Ohlsson) är en av Sveriges mest anlitade kursledare, och har sedan 2008 utbildat över 6000 svenska fotografer. Hon håller fotoworkshops i Sverige och utomlands, har föreläst på Fotomässan flera gånger för Canon och lanserar inspirerande webbkurser i fotografering och företagande. 

Mellan 2011-2012 var Emelie chefredaktör för sin egen fototidning Shoot magazine, riktad till unga fotografer som vill utvecklas. Emelie har också varit ambassadör för Canon, och jobbar idag med b.la Adobe och Focus Nordic (som har b.la Tamron och Lowepro). Emelie brinner för att utveckla och inspirera andra fotografer, oavsett nivå.

Emelies fem styrkor:

  • Göra det krångliga lätt och roligt, oavsett hur enkelt eller svårt du har för det tekniska.
  • Fotografera människor, mestadels barn, bröllop och gravid.
  • Styrka dig och få dig att tro på dig själv och dina bilder
  • Hitta de rätta platserna för att få det bästa ljuset
  • Fotografera i utmanande motljus
gravidfotografering-helsingborg-emelie-ohlsson.jpg

”Emelie, utan dina kurser har jag inte vågat ta de steg jag gjort, din glädje och ödmjukhet smittar av sig. Du ger ett sånt självförtroende så det stärker mig trots min ålder. Du ger så mycket av dig själv jag hoppas jag en dag kan få träffa dig IRL via en workshop det är min högsta önskan. Tack för allt du delar med dig.”

– Ann-Helene Bergström, elev på distanskurs

NYTT FÖR DENNA LANSERING -
FYRA HELT NYA LIVESÄNDNINGAR:

Fotokurser & fotoworkshops

LIVE FRÅN FOTOGRAFERING

Inom 3 månader bjuds du in till en kärleksfotografering där jag visar LIVE hur jag poserar mina par, och bemöter dem för att få avslappnade och vackra bilder. Denna video sparas i gruppen så du kan titta när du vill! 

Fotokurser & fotoworkshops

LIVE REDIGERING

PREMIÄR! Få en exklusiv ”Bakom kulisserna” på hela mitt arbetsflöde och redigering från en fotografering. Du kan se precis hela flödet från att jag börjar välja ut bilder tills jag redigerat klart, och filmen sparas i gruppen så du kan titta för alltid. 

Test Product 4

Q&A - STÄLL VILKA FRÅGOR DU VILL

I kursen ingår också en LIVE Q&A i Facebookgruppen där du kan ställa frågor till mig direkt. Detta är en så skön trygghet när du fastnat eller bara behöver lite pepp, utan att livesändningen visas offentligt. 

Fotokurser & fotoworkshops

FÅ FEEDBACK PÅ BILDER & FLÖDE

PREMIÄR! För första gången erbjuds nu en LIVE där du kan få feedback på dina bilder, redigering eller bara ditt flöde på Instagram. Det är så värdefullt att få ett par extra ögon på ens arbete, som inte är självkritisk eller hård som du själv kan vara <3 

”Emelie är både en otroligt begåvad och duktig fotograf och lärare inom fotograferande. Hon har lärt mig mer inom foto och inställningar på kort tid än vad min foto lärare på skolan lärde mig på 1 år. Emelie förklarar på ett sätt så att alla förstår så är man intresserad av att lära sig sin kamera och vet inte vem ska man vända sig till så rekommenderar jag verkligen henne. Hon är grym!” 

– Angelica Stenberg

OM GOLDEN PEOPLE:

Passar dig som:
Älskar att fotografera människor, och vill fördjupa dina kunskaper för att ta dina bilder ett steg längre. 

Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs – alla är välkomna! 

Avsnitt: 
En fördjupningskurs i porträttfotografering i fyra delar, uppdelad med videos, bilder och texter, samt hjälp och livesändning i Facebookgrupp. 

Längd: 
Du har tillgång till kursmaterialet i 1 år, men kan ladda ner allt när du vill. Facebookgruppen har du medlemskap i för alltid! 

Tidsåtgång: 
Du väljer själv hur mycket tid du lägger på utbildningen, då du har materialet för alltid kan du ta det i din egen takt. Inget krav att lägga viss tid varje vecka. 

Du kan logga in på kursen via mobil, dator eller surfplatta. 

Facebookgruppen där du kan lägga upp bilder och få hjälp

AVSNITT 1 - INSTRUERA & POSERA

Många kämpar med att få varierade poser i sina bilder, att få modellen att slappna av, och slippa få panik vid frågan ”Vad ska jag göra nu?”. I detta avsnitt går jag igenom strategier när du fotar barn, familjer, gravida och kärlekspar (bröllop). Du får även följa med bakom kulisserna på en helt ny fotografering för att se hur jag jobbar bakom kameran.

AVSNITT 2 - LJUS & FOTOPLATSER

Du vet känslan när du hittat den perfekta platsen, och ljuset glittrar och bilderna blir magiska? Det går att upprepa om och om igen, så länge du vet vad du ska titta efter. Jag är extremt petig med mina fotoplatser, och ger dig alla hemligheter bakom att hitta den perfekta platsen, i en helt ny video för denna kurs. 

AVSNITT 3 - REDIGERING

Det är många som kämpar med redigering i timmar, och velar alltid om det är tillräckligt.. kanske lite till? Jag delar mitt arbetsflöde med urval och redigering på mindre än en timme, där du får vackert ljus i dina bilder, OCH sparar tid till annat. 

I detta avsnitt får du ladda ner mina helt nya actions (färdiga redigeringar du spelar upp på dina bilder) Love & Light, värde 1500 kr.

FÖRE EFTER

AVSNITT 4 - UPPGIFTER & LIVE

I detta avsnitt får du 3 inspirerande uppgifter från våra avsnitt, som du delar i Facebookgruppen och får feedback på om du vill. Du får även följa med bakom kulisserna på en riktig fotografering, där du också får ställa frågor direkt till mig när jag fotar. Detta är ett perfekt sätt att få ”vara en fluga på väggen” fast hemma i soffan 🙂

BONUSAVSNITT "FEM NYANSER AV GRÅTT"

Som en extra pepp under vintern får du ett helt nytt avsnitt i november/december från en GRÅ FOTOGRAFERING! Du får massor av tips och hjälp hur du ändå kan få fina bilder, samt inspiration till passande fotoplatser. 

FINNS DENNA KURS I SVENSKA FOTOPORTALEN? 

Eftersom detta är en kurs med interaktion ligger den inte fritt i Svenska Fotoportalen, utan är exklusiv för denna lansering.

Webbkursen Golden people som låg i portalen tidigare är den gamla versionen och inte samma som 2019’s version. 

JAG ÄR RÄDD ATT INTE HINNA MED.. 

Inget krav på att lägga viss tid! Du har tillgång till allt för alltid eftersom materialet är nedladdningsbart. Du kan gå igenom det i egen takt, och kan använda Facebookgruppen för att dela bilder med de andra deltagarna. 

HUR OCH VAR KAN JAG FÅ HJÄLP NÄR JAG FASTNAR?

I denna kurs får du främst hjälp under livesändningar som hålls i gruppen, men du får alltid ställa frågor i Facebookgruppen, jag svarar alltid i mån av tid! 

”Det finns ingen som kan inspirera som Emelie kan! Hon är värd vart enda öre, oavsett vilken nivå du befinner dig på!” 

– Helena Kristiansson

❥ Fördjupningskurs i porträttfotografering

❥ Utbildning i POSERING, FOTOPLATSER, LJUS och REDIGERING

❥ Nytt material med videos och avsnitt i tre kategorier, totalt 90 minuter videokurser

❥ Redigeringsactions (nya) ”Love & Light” till Photoshop, värde 1500 kr

❥ Tillgång till programmet i 12 månader

❥ Allt material nedladdningsbart för att spara för alltid

❥ Medlemskap i låst Facebookgrupp för alltid

LIVE från parfotografering 

LIVE Arbetsflöde och redigering

LIVE Q&A för support och hjälp

LIVE Feedback på bilder, redigering eller flöde

(NY!) BONUSVIDEO – ”Fota när det är som värst” – helt ny video som spelas in under vintern med inspiration till de gråa dagarna.

PRIS: 1750 kr inkl. moms 

KURSEN ÄR FULLBOKAD!

RESERVPLATS: