Fotografens guide - gratis checklista!

Har du en hemsida som förvandlar dina besökare till bokningar?
Ladda ner vår gratis checklista och se efter!

1. Visste du att majoriteten av fotografer i Sverige har lagt upp sin fotohemsida HELT FEL
2. Visste du att du har 3 sekunder på dig att fånga besökarens uppmärksamhet? 
3. Visste du att det finns en speciell ordning i hur du lägger upp din hemsida, för att få så många bokningar som möjligt? 

- hade du inte koll på detta? Du är verkligen inte ensam. Ladda ner vår gratis checklista och få hjälp i vad du saknar. 

Guiden är helt gratis, du förbinder dig inte på något och kan säga upp följande tipsmail till fotografer när du vill! 

På ett år hade jag 62 gravidfotograferingar, 

som snittade 8000 kr per fotografering. 

Men det har inte alltid varit så.. Under många år kämpade jag med att locka in kunder via min hemsida, där det kunde gå VECKOR utan en enda förfrågan. 

Jag lärde mig den hårda vägen, men det är också grunden till att jag idag kunnat utbilda och hjälpa närmre 7000 fotografer i Norden. 

Nu har du chans att ta del av en av mina checklistor, som jag själv använde på mina hemsidor. Den finns nu uppe en begränsad tid, så fyll i namn och email bums för att ladda ner den: 

 

📥 Ladda ner "Fotografens checklista" gratis här: 

Direkt när du klickat "Ladda ner" blir du skickad till sidan där du laddar ner, inga hemliga villkor! 

Ps! Vi ogillar spam och skickar bara ut inspirerande fototips för att hjälpa dig framåt. Om du vill avsluta dessa tips, kan du enkelt avregistrera din mail i slutet av våra utskick när du vill. Dina uppgifter sparas i skyddat system enligt GDPR, och när du avslutar utskicken raderas dessa från våra system. 

OM EMELIE BERNBORG (F.D OHLSSON)

Född 1987 i Helsingborg, mamma till Freya (född mars 2020). Jag startade eget företag 2008, och har sedan dess jobbat som chefredaktör för min egen fototidning, varit ambassadör för Canon och utbildat över 6000 fotografer genom åren. Idag är jag specialiserad på främst gravidfotografering (har nyligen tagit en paus med bröllop efter 200 st...) och jobbar mest med att utbilda andra fotografer genom min medlemssida Golden hour members. Jag brinner för att förenkla, inspirera och hjälpa andra fotografer att utvecklas, oavsett om det handlar om fototekniker eller avancerad marknadsföring. 

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.