FLOWER EDITION
LINKÖPING 12 maj 2019
FULLBOKAD!

MAKE THINGS HAPPEN

Denna kurs har föreläsningar och uppföljning från mitt populära koncept Make things happen. Det innebär att alla fokus är mer på marknadsföring, personligt varumärke och att tro på sig själv, samt att du får en personlig Action & Focus-plan att använda i ditt eget företag.

MAGICAL MATERNITY

Mitt gravidworkshop-koncept med blommor, vackra klänningar och magiska fotoplatser. Magical maternity är ett lyxigt koncept där vi djupdyker i gravidfotografering och hur du når dina kunder, och skapar en ovärderlig känsla till dina kunder.

MAKE THINGS HAPPEN x MAGICAL MATERNITY

ÅRETS ENDA GRAVIDWORKSHOPNÄR & VAR: (NY TID!)

Söndagen den 12 maj 2019 kl. 10:00 – 21:30 i Linköping. 

DETTA ÄR DU: 

Du jobbar som fotograf i någon omfattning (eller planerar att göra) och vill utveckla ditt företagande, varumärke och försäljning inom gravidfotografering.

DETTA INGÅR: 

 • En heldagsworkshop med Emelie Ohlsson
 • Utbildning & genomgångar i Företagsutveckling
 • Marknadsföring, personligt varumärke och att tro på sig själv
 • 3 st. gravidmodeller
 • Exklusiv styling med 5 olika ombyten
 • Hotellsvit för genomgångar
 • Blomsterkreationer - MASSOR!
 • Assistenter under dagen
 • Fika/mellanmål under dagen
 • Lyxig goodiebag (se sponsorer nedan...)

ANTAL ELEVER: 

14 st. 

INNAN WORKSHOPEN:

Inbjudan i vår låsta Facebookgrupp där vi lär känna varandra.

EFTER WORKSHOPEN – skickas som PDF: 

 • Action plan med ca 10 punkter att ändra
 • Focus plan med 3 mål/områden att fokusera på

WORKSHOPEN PASSAR DIG SOM:

INTE TROR PÅ DIG SJÄLV

Ett av de vanligaste problemen jag stöter på när jag utbildar fotografer. Viljan och drömmarna finns, men tron på dig själv vacklar ständigt, och du undrar om du verkligen kommer fixa det här. Jag är där för att se till att dina drömmar överröstar dina rädslor ♥

SAKNAR EN ACTIONPLAN

Du saknar en tydlig Actionplan där du vet exakt vad du ska göra härnäst, och vad du egentligen bör fokusera på. Detta leder till att du lägger tid på helt fel saker, och kanske går åt helt fel håll. I denna kurs ingår en personlig Action & Focus-lista till alla deltagare.

VILL NÅ DINA KUNDER

Du har ingen tydlig strategi för din marknadsföring i ditt varumärke, och gör ibland rabatt-erbjudanden i hopp om att få in någon ny bokning. Du styrs mest av bristen på bokningar i ditt företag. Mina genomgångar under dagen kommer ge dig ett helt nytt perspektiv.

WE MAKE THINGS HAPPEN

Innan workshopen gör jag en en genomgång av dina sociala medier och hemsida. Denna genomgång tillsammans med ditt inskickade formulär är grunden till våra genomgångar under dagen. Fokus kommer vara personligt varumärke, marknadsföring och sociala medier och tro på sig själv. Jag går inte igenom era varumärken under workshopen, utan endast i min pdf till dig efteråt. 

Från min analys skapar jag också en Action plan & Focus plan, som du får skickad till dig ca 2 veckor efter workshopen. Exempel på hur en Actionplan ser ut kan du se HÄR. Det är en tvåsidig PDF med 10 punkter på vad du behöver ändra och utveckla, samt 3 huvudpunkter vad du ska fokusera på i ditt företag. Min analys hjälper mig att se vilken riktning jag tycker du ska ta, och vad du behöver göra för att ta dig dit. Dessa guider kommer hjälpa dig få en grund till att skapa din stora dröm, och veta vart du ska. 

När du åker hem från kursen har du en tydlig väg du ska följa, verktyg från nya genomgångar, massvis med bilder och en starkare tro på dig själv. 

FOTOGRAFERING

BLOMMOR, BLOMMOR, BLOMMOR

Även om mest värde självklart kommer ligga i våra genomgångar, är det något speciellt när 10 fototokiga människor samlas för en så kreativt skapad fotografering – MAGI! 

Du blir välkomnad till en helt magisk plats med vackra körsbärsträd och mjuk solnedgång i bakgrunden. På plats har vår blomster-assistent redan förberett med blomstertopp, blomsterbädd och kransar till dina bilder, och det blir enkelt att gå emellan modellerna för att få magiska bilder. 

Under mina workshops är eleverna på första plats och tar sina bilder, och jag tar bilder där det finns möjlighet. Detta för du ska slippa leverera bilder till modellerna, detta ordnar jag. 

Kursen välkomnar alla nivåer, behöver du hjälp med kamerainställningar, vinkel eller komposition finns jag där för att hjälpa dig. 

TILL DIN GOODIEBAG:

PRINTS BY DKJ

Jag har varit stammis hos Daniel Johansson i flera år, som själv är fotograf och har ett extra professionellt öga på dina beställningar. Han erbjuder vackra fine art printar, bildboxar, ramar och mycket mer.

Prints by DKJ är med och deltar med en gåva till din Goodiebag.

MII-ESTILO

Detta är DRÖMSTÄLLET för oss gravidfotografer! Magiska, välgjorda skapelser som vi kan handla utan tull. Snabba leveranstider och oändliga möjligheter till klänningar, kjolar och toppar i olika färger och stil.

Mii-Estilo är med och deltar med en gåva till din Goodiebag.

VANLIGA FRÅGOR

KAN JAG DELBETALA WORKSHOPEN?

Ja! Vid val av faktura betalar du en bokningsavgift på 10 dagar, sedan kan resterande belopp betalas 30 april. 

finns det någon nivå?

Denna workshop vänder sig till alla, oavsett nivå. Genomgångarna i marknadsföring och försäljning kommer dock vara lite djupare än en introduktion. Dock kan du tillämpa dessa tips oavsett om du är i början av att starta upp, eller är professionell fotograf. 

Vid fotograferingarna väljer du själv om du vill ta hjälp av mig, eller om du fotograferar själv. Jag finns där och hjälper dig om du behöver tips på inställningar, komposition eller utrustning. 

 

är workshopen avdragsgill?

Yes! Hela kursen är avdragsgill som utbildning, och du kan dessutom dra av 25% moms på beloppet. Du får ett specificerat kvitto/faktura med alla detaljer att använda till din bokföring. 

övernattning

Vill du stanna över innan/efter workshopen rekommenderar jag varmt Elite Stora hotellet i Linköping, där jag själv sover lördag-måndag. De har priser från 800 kr/natt och en supergod frukost! 

DETTA INGÅR:

12 MAJ 2019 • Heldagsworkshop i Gravidfotografering
 • Genomgång i Make things happen & Företagsutveckling
 • Genomgångar som PDF
 • 10 st. GRAVID-ACTIONS till Photoshop
 • Konferenslokal för genomgångar
 • Blomstertopp
 • Blomsterbädd att ligga på
 • 2 st. blomsterkransar till huvudet
 • 4 st. outfits med spets, tyll och skira tyger
 • Mailmallar & guide till bokningssida
 • Action & Focus-plan efter workshopen
 • Assistent till fotografering
 • Fika & mellanmål
 • Extra assistent till blommorna
 • Goodiebag med sponsorer (Prints by DKJ & Mii-Estilo)

Denna kurs är fullbokad!

6795 kr

5436 kr exkl. moms

OM EMELIE

Jobbat som fotograf på heltid sedan jag var 21 (2008) och är idag mest inriktad på bröllop och gravidfotografering. 

Mitt största fokus är att ha effektiva arbetsflöden, ge mina kunder en upplevelse, ha ett tydligt varumärke och jobba med personlig utveckling. Du kan hitta allt detta i mina utbildningar, där jag brinner för att utveckla och hjälpa andra fotografer. 

Förutom utbildning och fotografering jobbar jag också med fotoföretag, och har tidigare samarbetat med Scandinavian Photo, Cyberphoto, Adobe, Profoto, Focus Nordic (Tamron, Lowepro, Sandisk) och Canon. 

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor om kurserna.