GRAVIDWORKSHOP

HELSINGBORG 16-18 NOVEMBER 2018

MAGICAL MATERNITY

Jag älskar att fota gravida! 2015 lanserade jag Love by Emelie och ett helt nytt koncept att fota gravida. Sedan dess har jag fotat ca 300 gravida året runt, och lärt mig enormt mycket om branschen och kundgruppen. Nu släpper jag min andra nischade gravidkurs i vackra Helsingborg!

”Bästa bästa Emelie ♥ Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva vad den här helgen har betytt för mig. Finner inga ord som känns tillräckliga. Du är så otroligt omtänksam och snäll, du vet vad du vill och kan och är inte rädd för att säga de. Allt du gör och säger gör du med en sån otrolig värme och glädje. Du bjuder på dig själv till 200%, vilket jag ÄLSKAR!! Du är en sån otrolig inspiration. Du är verkligen en av dom starkaste tjejen jag har mött. Tack snälla du för att du är du och för att vi får ta del av det ♥”

sara nordberg

Make things happen 2016

GRAVIDFOTO & MARKNADSFÖRING

DENNA WORKSHOP ÄR PERFEKT FÖR DIG SOM VILL HA FLER KUNDER UNDER LÅGSÄSONGEN INOM GRAVIDFOTOGRAFERING. 

Mörka eller ljusa toner?

Oavsett om du älskar pastelliga toner, mörkare toner eller bleka toner så kommer du hitta något du älskar. Fotograferingarna har stor variation i styling och fotoplatser för att du ska kunna tillämpa din personliga stil. 

MAGICAL MATERNITY

NÄR & VAR:

Fredag 16 november (kväll) – Söndag 18 november 2018 i Helsingborg

DETTA ÄR DU: 

Du jobbar som fotograf i någon omfattning (eller planerar att göra) och vill utveckla ditt företagande, varumärke och försäljning inom gravidfotografering.

DELTAGARE:

10 st. 

DETTA INGÅR:

2,5 dagars workshop med Emelie Ohlsson
3 st. gravidmodeller under två olika fotograferingar
Styling av tre gravidmodeller
Svit med vackert badkar till fotografering
 Vackra rosor och blommor att fylla badkaret med
Blomsterkransar och vackra accessoarer
Assistent under hela helgen 
Fika/mellanmål lördag-söndag
Enklare lunch på söndagen
Transport under workshopen

INNAN WORKSHOPEN:

Inbjudan i vår låsta Facebookgrupp där vi lär känna varandra.

”Att en människa kan ha sådana känslor och ödmjukhet som dig är svårslaget. Att bjuda på sig själv, att ha ett hjärta av guld å värme, pedagogisk å mjuk på alla vis, denna glädje som du sprider och visar av hela dig och din skånska är så UNDERBAR! Jag är så glad att jag bokade in en lektion hos dig en dag i januari för x antal år sen som har blivit många träffar efter det. Jag hade aldrig varit där jag är idag i mitt fotande om det inte varit för dig.”

Lena Larsson

Make things happen 2017

FREDAG 17:00 - 20:00

Vi kör igång redan på fredagen med mysig meet & greet, och middag ute. 

17:00 Meet & Greet på V hotel I Helsingborg. 

18:30 Middag på KOL (frivilligt, ingår inte i workshopen)

Om du inte har möjlighet att delta på fredagen så är det inga problem, du är varmt välkommen på lördagen! 

LÖRDAG 12:00 - 20:00

09:00 Genomgång i sviten på V hotel inför vår fotografering. Vi går igenom posering, få modellerna avslappnade och överträffa deras upplevelse.

10:00 – 12:00 Fotografering av en modell i det lyxiga badkaret. Vi fyller det med blommor och färgat vatten för att ge dig magiska bilder. 

12:30 Lunch inne i Helsingborg (ingår inte i workshopen)

14:00 – 16:00 Fotografering (skog & strand)

Du får fotografera två olika gravidmodeller i olika stylingar. Modellerna är i samma område så du enkelt kan gå emellan, och ni är alltid max fem på varje modell. Det är stor variation med mamman själv, styling med blommor och mer klassisk styling så du får ut så mycket som möjligt av fotograferingen. Fokus är på att få avslappnade bilder trots kylan, och få magiska bilder trots naturen är blek. 

16:30 Genomgång i arbetsflöde och redigering, jag visar också produkter och pratar om prissättning. 

19:00 Middag på Paolos (frivilligt, ingår inte i workshopen)

SÖNDAG 09:00 - 15:00

09:00  Genomgångar i marknadsföring och försäljning. Jag ger dig viktiga strategier hur du bokar in kunder även under lågsäsong, och hur du säljer fler bilder vid online-urval. 

Workshopens huvudfokus är att nå ut, tjäna mer pengar och ha ett snabbare arbetsflöde. Efter våra magiska fotograferingar kommer ni få möjlighet att se hur jag gör urval, redigerar  och säljer in bilderna till kunderna för att de ska välja fler bilder. Jag pratar också om paketering, hur du överträffar kundens förväntningar och får kunder för livet. 

12:00 Lunch (ingår, sallad och gott bröd)

13:00 Genomgång ”Ge dina kunder WOW-känsla” genom hela upplevelsen

15:00 Avslutning

En av våra vackra fotoplatser vi fotar vid under helgen

MARKNADSFÖRING

 • Din presentationssida med priser
 • Facebookkampanjer
 • Nå ut på Instagram
 • Skapa ett ha-begär
 • Ditt varumärke

FÖRSÄLJNING

 • Sälj fler bilder
 • Pixieset STORE (Online-galleri)
 • Bokning & leveranspaket
 • Album och produkter
 • Prissättning

GRAVIDFOTOGRAFERING

 • Posering
 • Fota under vintern
 • Välja rätt fotoplatser
 • Styling och kläder
 • Arbetsflöde & redigering

STYLADE PLÅTNINGAR

GRAVIDFOTOGRAFERING

Stylade gravidfotograferingar är alltid otroligt roligt att göra! Speciellt under vintern när solen är mjuk och de flesta inte visar upp gravidbilder i flödena. Det finns otroligt många bra tips för att få helt magiska vinterbilder, och jag delar med mig av alla hemligheter. Oavsett om vi får strålande sol, slask eller snö så kommer du få vackra bilder som du kan använda för att sälja in bilder under vintern. 

Se gärna fotograferingarna som en lyxig bonus, och fokusera på våra genomgångar som kommer ge dig de avgörande verktygen för att nå dina kunder och tjäna mer pengar. En fotografering under workshop ger en otroligt härlig stämning och glädjerus som tillför mycket under hela upplevelsen. 

BADKAR

Du får möjlighet att göra en exklusiv badkarsfotografering inomhus i denna magiska svit. Badkaret fylls med mängder av blommor!

STRAND & SKOG

Du fotar två olika modeller utomhus, en i bohemisk stil och en i mer klassisk stil. Vi fotar vid denna magiska skog, samt på min favoritstrand med magiskt ljus året runt.

TA DIG TILL WORKSHOPEN

TRANSPORT

Du tar dig enkelt till Helsingborg med tåg eller flyg. Flygplatsen Helsingborg/Ängelholm ligger ca 30 min ifrån och det finns smidiga flygbussar som stannar i centrum. 

Precis utanför studion finns hållplatsen Råå centrum Öster. Åker du kommunalt och saknar transport till studion så hämtar vi dig. 

BOENDE

Om du inte bor i närheten finns det många fina hotell att bo på. Vi rekommenderar speciellt Elite hotell Mollberg och V hotel som är båda prisvärda och mysiga hotell mitt i stan. 

 

DIN INVESTERING

20% rabatt för Svenska Fotoportalen, gäller även att du är medlem vid kurstillfället. 

9 500 KR INKL. MOMS

7 600 KR INKL. MOMS

6080 kr exkl. moms

Du betalar endast 3000 kr inkl. moms i bokningsavgift för att säkra din plats (10 dagar faktura) och resterande först 30 november 2018. Önskar du betala 31 januari 2019 finns det möjlighet att välja det nedan. 

Bokningsvillkor

Du får använda bilderna från workshopen fritt till marknadsföring. Vid mer kommersiellt bruk såsom reklam i tidning behöver du modellernas tillåtelse först. Jag fotograferar under fotograferingarna och levererar bilder till modellerna, om du vill får du också skicka bilder men det är inget krav på något sätt.

 

Avanmälan

Kursernas upplägg är utifrån ett visst antal deltagare, därför är din bokning är bindande.

Avbokning efter 1 oktober: Du återfår inte bokningsavgiften på 4000 kr samt betalar 30% av återstående kursavgift. 

Avbokning efter 1 november: Hela kursbeloppet debiteras. 

Återbetalning av redan påbörjad kurs är ej möjlig. Deltagaren förstår att villkoren gäller oavsett anledning.

Vid för få deltagare, sjukdom eller annan oförutsedd händelse förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Deltagarna får full återbetalning men får bekosta ev. övriga kostnader själv, vi rekommenderar därför att deltagarna har ombokningsbara biljetter.

BOKA DIN PLATS

ENDAST 1 PLATS KVAR!