DOWNLOAD / PDF

Kursledare Emelie Bernborg (f.d Ohlsson)

INSTAGRAMPAKETET för fotografer

495 kr

396 kr exkl. moms

JUST NU: Extra bonusar utan kostnad!
(Värde 500 kr)

 BONUS 1: Video – Sex nycklar i marknadsföring 
Få de sex stora hemligheterna i marknadsföring som fotograf… 

BONUS 2: Guide – ”När du inte får några bokningar” 
En riktig krisguide med massor av hjälpsamma tips vad du ska göra när mailboxen ekar tomt…

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

BESKRIVNING:

Sitter du också med telefonen, stirrar på Instagram och undrar vad i helskotta du ska skriva? Du vet om att du borde uppdatera, för det var lite för längesedan, men du vet inte vad du skriva, och vilken bild ska du välja?! 

Vi tenderar att skjuta upp saker när vi inte vet exakt vad vi ska göra, och istället blir det ett störande moment i bakhuvudet, ett dåligt samvete som gnager. 

Jag brukade vara där också. Jag jämförde mig mycket med andra, och fattade inte hur alla kunde skriva så bra texter, är jag totalt dum eller 🤣 

Jag bestämde mig för att utbilda mig i sociala medier, så jag verkligen förstår vad som gör att folk gillar och interagerar, och vad som gör att en kund vill boka mig som fotograf. 

 

Året efter det hade jag 62 (!) betalda fotograferingar, där jag snittade 8000 kr/fotografering. 80% av dessa kom från Instagram…

Så vi kikar lite längre fram nu. Du har fått verktygen i vad du ska publicera, när och hur, och du känner att du har full koll på vad du ska göra. Dina kunder hittar dig, bokar dig, och du behöver inte längre känna stress över vad du ska skriva – du vet! 

För mig var detta enormt befriande, och gjorde att jag kunde fokusera min tid på det jag älskade mest – fotograferingen och redigeringen. 

Instagrampaketet är ett nischat, superenkelt och inspirerande paket med guider att ladda ner direkt till telefonen. I guiderna går jag igenom steg för steg vad du behöver tänka på, hur hashtags fungerar (och hur du undviker att Instagram döljer dig, detta märker man sällan 😱). Jag ger dig också en full karta med 28 dagar (bestäm själv när du vill publicera, jag gör 1-2 dagar i veckan!) där jag berättar precis vad du ska skriva om. 

Du kommer få massor av inspiration, en kick i baken och konkreta verktyg på HUR du ska jobba med Instagram. Det finns många fotografer, men det finns också MÅNGA kunder som vill boka dig, de har bara inte hittat dig än! 

Allt detta blir ditt för 495 spänn, inkl. moms! Du får tillgång till guiderna direkt efter ditt köp, och kan sätta igång på en gång. Missa inte chansen och låt samvetet fortsätta gnaga i bakhuvudet, du kan! 

SPECIFIKATIONER

🖥 NEDLADDNING
Du får länk till nedladdningen direkt efter ditt köp!

⌨️ PROGRAMVARA
Till detta köp behövs inget speciellt program. 

INNEHÅLL:

 GUIDE: Instagram för fotografer
Nyskapad guide från sommaren 2020, med mängder av tips för att nå ut till dina följare. 

❥ GUIDE: Hashtagguiden för fotografer
Hjälp för att veta hur du använder hashtags på ett effektivt sätt, och undviker att bli ”shadowbanned” och dold av Instagram, något många blir utan att de vet om det. 

KARTA: Sociala medier på 28 dagar 
Få hjälp med vad du ska skriva, och exakt när, med denna specifika karta. Välj själv vilket intervall du publicerar i!

Inga förkunskaper krävs till detta köp! 

Mallarna kan laddas ner direkt efter ditt köp!

Är du medlem i Golden hour members? Dessa mallar finns för dig som är medlem i kursbiblioteket. 

EMELIE BERNBORG (f.d Ohlsson)

Jobbat som fotograf på heltid sedan jag var 21 (2008) och är idag mest inriktad på bröllop och gravidfotografering. 

Mitt största fokus är att ha effektiva arbetsflöden, ge mina kunder en upplevelse, ha ett tydligt varumärke och jobba med personlig utveckling. Du kan hitta allt detta i mina utbildningar, där jag brinner för att utveckla och hjälpa andra fotografer. Under åren har jag utbildat mer än 6000 fotografer. 

Idag jobbar jag mest med min medlemssida för fotografer, Golden hour members

Förutom utbildning och fotografering jobbar jag också med fotoföretag, och har tidigare samarbetat med Scandinavian Photo, Cyberphoto, Adobe, Profoto, Focus Nordic (Tamron, Lowepro, Sandisk) och Canon.