GRAVID & BRÖLLOPSWORKSHOP MED Emelie Ohlsson

WORKSHOPEN ÄR FULLBOKAD – endast reservplatser!

FÖR DIG SOM VILL HA MASSOR AV BILDER TILL DIN PORTFOLIO! 

Nu släppts äntligen ett andra datum för min populära workshop Love & Light! 

Du kan komma helt utan erfarenhet, och jag kommer hjälpa dig använda din kamera fullt ut, hitta vackra fotoplatser, jobba med ljus, vinklar, komposition och fotografera människor. I mitt Linköping där jag bodde i 3 år, åker vi till mina favoritplatser med våra modeller (kärlekspar och gravida). 

Du får första parkett på hur jag jobbar, massvis med kunskap kring fotoplatser, ljus och inställningar, och får själv fota för att få vackra kärleksbilder. 

Det finns gott om tid att få hjälp under dagen, som är uppdelad i foto, praktiska genomgångar, tid för frågor och såklart fika. Jag och min assistent kommer under dagen se till att du får en maxad dag och lär dig massor till dina egna fotograferingar.

PRAKTISK WORKSHOP

Hela dagen är praktiskt utformad, för att göra det extra roligt! Du får mängder av inspiration när vi besöker de olika fotoplatserna. 

5 ST. MODELLER

Du får fotografera 5 stylade modeller under workshopen, och får totalt 10 olika outfits att använda obegränsat i din portfolio. 

LJUS & FOTOPLATSER

Du kommer få massor av kunskap i hur du hittar rätt ljus i förhållande till fotoplatsen, samt vinklar, komposition och inställningar. 

”Har tagit flera webkurser av Emelie och har varit så nöjd! När jag äntligen hade chansen att anmäla mig till hennes workshop i motljus slog jag till direkt! Har inte ångrat mig en sekund!!! Det var så kul och inspirerande 😀 Emelie är så duktig! Hon är också mycket lättsam så jag kände mig välkommen och nästan lite duktig eftersom Emelie är så peppande 😉 Jag kommer gå mer kurser när jag får chansen nästa gång!”

Emma Hammar

LOVE & LIGHT SEPTEMBER

NÄR & VAR: 

Söndagen den 8 september 2019 kl. 15:00 – 20:00 i Linköping.

DETTA ÄR DU: 

Du älskar att fotografera och vill bli ännu mer säker på att hitta rätt fotoplatser, ljus och vinklar, komposition och använda din kamera fullt ut. 

FÖRKUNSKAPER:

Inga förkunskaper krävs, du kan komma helt grön!

UTRUSTNING: 

Vi rekommenderar en kamera där du kan ställa in inställningar manuellt. Ingen ny modell behövs! 

DETTA INGÅR: 

  • Praktisk fotoworkshop med Emelie Ohlsson
  • Fem modeller (2 gravida, 1 kärlekspar och 1 brudmodell)
  • Utbildning i Fotoplatser & Ljus
  • Utbildning i posering för par och gravid
  • Assistent som hjälper till under dagen
  • Vackra blomsterkransar och buketter som förhöjer dina bilder
  • Fika/mellanmål under dagen

 

INNAN WORKSHOPEN:

Inbjudan i vår låsta Facebookgrupp där vi lär känna varandra.

EFTER WORKSHOPEN:

  • Sammanfattning i PDF på vad vi gått igenom
  • Livesändning i Facebook-grupp för att ställa frågor
  • Redigerings-Actions för att använda på dina egna bilder

”Det finns ingen som kan inspirera som Emelie kan! Hon är värd vart enda öre, oavsett vilken nivå du befinner dig på!”

Helena Kristiansson

Inga sömniga genomgångar här! Denna workshop är helt praktisk, vilket innebär att dagen är uppbyggd utifrån våra två fototillfällen. Vi kommer spendera hela dagen i inspirerande fotomiljöer, och du kommer få mängder av kunskap till fotoplatser, ljus och att fotografera människor.

Var beredd på att få massor av vackra bilder, träffa likasinnade och ha en riktigt rolig dag tillsammans med oss.

Varje fotografering inleds med en tydlig genomgång av fotoplatsen, ljus, inställningar och fördelaktiga vinklar. Du får se hur Emelie fotograferar och instruerar modellerna, och kan ställa vilka frågor du vill. Därefter delas deltagarna in i två grupper, så du får gott om tid att fota och ställa frågor. Detta upplägg har Emelie alltid på sina workshops, vilket minskar stressen och gör att du hinner ställa frågor innan det är dags att fota modellerna.

”Emelie är både en otroligt begåvad och duktig fotograf och lärare inom fotograferande. Hon har lärt mig mer inom foto och inställningar på kort tid än vad min foto lärare på skolan lärde mig på 1 år. Emelie förklarar på ett sätt så att alla förstår så är man intresserad av att lära sig sin kamera och vet inte vem ska man vända sig till så rekommenderar jag verkligen emelie. Hon är grym :)”

Angelica Stenberg

VI TAR HAND OM DIG!

Vi vet hur läskigt det kan kännas att åka på en workshop och inte känna någon. Du kanske är osäker på vilka objektiv du ska ta med, om du verkligen kan tillräckligt, och om de andra kommer vara mer erfarna. Oroa dig inte! Vi bemöter dig på din nivå, och ser till att du förstår allt. Denna dag kommer du få så tydliga exempel, personlig hjälp och kunna ta magiska bilder. Att få träffa likasinnade och få hjälp på plats är så värdefullt, så låt inte dina rädslor stoppa dig, vi är med dig hela tiden! 

PRELIMINÄRT SCHEMA FÖR DAGEN

15:00 Inledning av workshop (vi möts i centrala Linköping). Har du inte egen bil ordnar vi transport till dig mellan fotoplatserna. 

15:30 Kärleksfotografering med vårt kärlekspar och brudmodell

17:00 Paus och frågestund

17:30 Gravidfotografering med två olika locations

20:00  Solnedgång och avslutning

VÅRA FOTOGRAFERINGAR

Våra kärlekspar är stylade i bröllopsinspirerade kläder, och har vackra brudbuketter som matchar våra miljöer. Du kommer få lära dig fota i ”Open shade”, hur färger och ljus studsar, och få hands-on tips för att skapa exakt de bilderna du drömt om. Vi finns där och guidar dig rätt! 

Våra gravidmodeller fotograferas först i Emelies favoritskog med björkar och högt gräs. Modellerna stylas i vackra hårsmycken, tyll och spets, och du får lära dig jobba med olika element i en miljö som annars kan vara rörig. 

Vi avslutar gravidfotograferingarna vid en magisk tallskog, när solen är påväg ner. Våra gravidmodeller har nu ny styling som passar för en magisk skogsmiljö. Du får lära dig jobba med det starka solnedgångsljuset, och hitta de magiska vinklarna som ger dig vackra motljusbilder.

BONUS – REDIGERINGS-ACTIONS! 

I denna kurs ingår även Emelies 10 favoritactions (förinspelade redigeringar till Photoshop), som du kan spela upp på dina egna bilder efter workshopen. På så sätt får du fram färgerna på det bästa sättet, och du kommer älska färgerna och ljuset! 

”Att gå en workshop för Emelie är som att dricka 10 000 stycken redbull! Emelie har inte bara energi och glädje för ett helt fotbollslag 🙂 hon ger en också också pepp, support och självförtroende att flyga iväg på sina egna vingar. Vill du komma framåt i ditt fotograferande, skynda dig att boka en träff med Emelie Ohlsson :-)”

Emelie Nilsson

KAN JAG DELBETALA DENNA KURS?

Ja! Du kan delbetala kursen på 3 tillfällen. Första betalningen dras idag och sedan 2 månader framöver. 

FINNS DET NÅGON NIVÅ?

Inte alls! Du kan vara helt trygg i att komma som nybörjare, och vi tar hand om dig därefter. Alla våra utbildningar är upplagda på ett lättsamt och roligt sätt, utan att du behöver ha koll på tekniska termer och känna dig dum. Vi tar hand om dig!

Emelie har stor erfarenhet av samtliga kameramärken, och kommer kunna hjälpa dig ställa in rätt om du behöver hjälp på plats.  

VAD SKA JAG HA MED MIG?

Din kamera, önskat/de objektiv (om din kamera har så du kan byta), minst 64gb i minneskort, laddade batterier och gott humör! 

JAG ÄR LITE BLYG, VÅGAR JAG?

Vet du, de flesta känner precis såhär, och du kommer bli varmt omhändertagen av Emelie och assistenten för dagen. Emelie får ofta beröm för att verkligen se varje elev på sina kurser, och du kommer aldrig känna dig utanför i gruppen. 

VILL DU STANNA ÖVER?

Önskar du stanna över efter workshopen rekommenderar vi Elite Stora hotellet i Linköping.  

UPPFÖLJNING EFTER WORKSHOPEN

Efter workshopen får du en PDF med sammanfattning på vad vi gått igenom, du får också möjlighet att delta på en livesändning där Emelie svarar på frågor. 

lovebyemelie-brollop_kenza-aleks0169web

På Emelies workshop fick jag hjälp, råd, peppning och fotografera ett helt underbara par som vi skulle träna på. Emelie är även väldigt trevlig, rolig och tydlig i sina kurser som gör det väldigt lätt för mig att förstå, för i vanliga fall hatar jag föreläsningar, lyssna och läsa m.m men just hon gör hela kursen roligare genom att skoja till det och vara sig själv (Sprallig, glad och lite sådär lagom skånsk 😉 )

Det var saker som jag tidigare inte förstått men efter kursen suttit och sagt ” Var det så enkelt?” Varför sa inte läraren bara det i skolan?” Haha, ibland behövs det helt enkelt en rolig person för att förstå vissa saker och Emelie är just den personen som får meningar helt enkelt att låta lättare än när andra säger samma sak..”

ANN-LOUISE LINDSTRÖM

VIKTIGT!

Då jag är gravid och får barn i februari, är det inte troligt att Love & Light släpps på ett bra tag igen. Så vill du gå denna omtyckta nybörjarworkshop – ta chansen nu! Jag kan inte lova att det släpps någon 2020. 

Kursen är fullbokad! Sätt upp dig på reservplats nedan.

LOVE & LIGHT SEPTEMBER, LINKÖPING

❥ Praktisk fotoworkshop med Emelie Ohlsson

❥ Fem modeller (1 kärlekspar, 1 brudmodell och 2 gravida)

❥ 10 olika outfits och stylingar

❥ Utbildning i Fotoplatser & Ljus

❥ Utbildning i att posera kärlekspar och gravida

❥ Assistent som hjälper till under dagen

❥ Vackra blomsterkransar som förhöjer dina bilder

❥ Brudbuketter till kärleksparen

❥ Fika/mellanmål under dagen

DESSUTOM: 

❥ Sammanfattning i PDF på vad vi gått igenom

❥ Livesändning i Facebook-grupp för att ställa frågor

❥ Redigerings-Actions för att använda på dina egna bilder

6750 kr inkl. moms

INKL. BONUSKURS: ”Magical maternity” onlinekurs, värde 1000 kr, endast vid full betalning.  

eller

1000 kr idag + faktura

Betala 1000 kr idag, och resterande 5750 kr om 30 dagar. 

3 betalningar x 2250 kr

Dela upp betalningen utan extra kostnad. 

BOKA RESERVPLATS

Om någon får förhinder får du möjlighet att boka platsen, detta är ingen bindande bokning. 

Jobbat som fotograf på heltid sedan jag var 21 (2008) och är idag mest inriktad på bröllop och gravidfotografering. 

Mitt största fokus är att ha effektiva arbetsflöden, ge mina kunder en upplevelse, ha ett tydligt varumärke och jobba med personlig utveckling. Du kan hitta allt detta i mina utbildningar, där jag brinner för att utveckla och hjälpa andra fotografer. 

Förutom utbildning och fotografering jobbar jag också med fotoföretag, och har tidigare samarbetat med Scandinavian Photo, Cyberphoto, Adobe, Profoto, Focus Nordic (Tamron, Lowepro, Sandisk) och Canon.