DENNA KURS ÄR FULLBOKAD TILLSAMMANS MED MITT ANDRA DATUM I MAJ!

MAKE THINGS HAPPEN

Denna kurs har föreläsningar och uppföljning från mitt populära koncept Make things happen. Det innebär att alla fokus är mer på marknadsföring, personligt varumärke och att tro på sig själv, samt att du får en personlig Action & Focus-plan att använda i ditt eget företag.

MAGICAL MATERNITY

Mitt gravidworkshop-koncept med blommor, vackra klänningar och magiska fotoplatser. Magical maternity är ett lyxigt koncept där vi djupdyker i gravidfotografering och hur du når dina kunder, och skapar en ovärderlig känsla till dina kunder.

WORKSHOPEN PASSAR DIG SOM:

INTE TROR PÅ DIG SJÄLV

Ett av de vanligaste problemen jag stöter på när jag utbildar fotografer. Viljan och drömmarna finns, men tron på dig själv vacklar ständigt, och du undrar om du verkligen kommer fixa det här. Jag är där för att se till att dina drömmar överröstar dina rädslor ♥

SAKNAR EN ACTIONPLAN

Du saknar en tydlig Actionplan där du vet exakt vad du ska göra härnäst, och vad du egentligen bör fokusera på. Detta leder till att du lägger tid på helt fel saker, och kanske går åt helt fel håll. I denna kurs ingår en personlig Action & Focus-lista till alla deltagare.

VILL NÅ DINA KUNDER

Du har ingen tydlig strategi för din marknadsföring i ditt varumärke, och gör ibland rabatt-erbjudanden i hopp om att få in någon ny bokning. Du styrs mest av bristen på bokningar i ditt företag. Mina genomgångar under dagen kommer ge dig ett helt nytt perspektiv.

VARUMÄRKE & MARKNADSFÖRING

EN NY WORKSHOP I FÖRETAGSUTVECKLINGNÄR & VAR:

NYTT DATUM SLÄPPS INOM KORT. 

DETTA ÄR DU: 

Du jobbar som fotograf i någon omfattning (eller planerar att göra) och vill utveckla ditt företagande, varumärke och försäljning inom gravidfotografering.

DETTA INGÅR:

 • En heldagsworkshop med Emelie Ohlsson
 • Konferenslokal för genomgångar
 • "Make things happen-koncept med anpassat innehåll
 • Marknadsföring, personligt varumärke och att tro på sig själv
 • Stylad fotografering med 2 gravidmodeller
 • Hårkrans och blommor till fotograferingen
 • Assistent under fotografering
 • Fika/mellanmål under dagen

INNAN WORKSHOPEN: 

 • Formulär för vad du vill utveckla
 • Analys av dina sociala medier inför genomgångar

EFTER WORKSHOPEN – skickas som PDF: 

 • Action plan med ca 10 punkter att ändra
 • Focus plan med 3 mål/områden att fokusera på
 • 5 st. bilder på dig "In Action" att använda fritt

ANTAL ELEVER:

12 st. Ni delas in i grupper vid fotografering så alla får lika mycket tid. 

WE MAKE THINGS HAPPEN

Innan workshopen gör jag en en genomgång av dina sociala medier och hemsida. Denna genomgång tillsammans med ditt inskickade formulär är grunden till våra genomgångar under dagen. Fokus kommer vara personligt varumärke, marknadsföring och sociala medier och tro på sig själv.

Från min analys skapar jag också en Action plan & Focus plan, som du får skickad till dig ca 1 vecka efter workshopen. Exempel på hur en Actionplan ser ut kan du se HÄR. Det är en tvåsidig PDF med 10 punkter på vad du behöver ändra och utveckla, samt 3 huvudpunkter vad du ska fokusera på i ditt företag. Min analys hjälper mig att se vilken riktning jag tycker du ska ta, och vad du behöver göra för att ta dig dit. Dessa guider kommer hjälpa dig få en grund till att skapa din stora dröm, och veta vart du ska. 

Under dagen har vi flera genomgångar, och avslutar dagen med en härlig gravidfotografering på mina favoritplatser i Linköping. Oavsett om det är snö eller inte, väljer vi vackra bakgrunder till dina bilder. Vi fotar två olika modeller (en i taget) med olika outfits och blommor, och du får 5 st. fina bilder på dig själv ”In Action” att använda fritt i sociala medier. Vi avslutar dagen med en middag (valfritt, bekostas själv) tillsammans för att smälta alla intryck och prata under kvällen. 

När du åker hem från kursen har du en tydlig väg du ska följa, verktyg från nya genomgångar, massvis med bilder och en starkare tro på dig själv. 

NYTT DATUM KOMMER SLÄPPAS!

Kursen kommer flyttas från 24 mars till nytt datum. Det var en chansning med kort varsel då jag fick ett tillgängligt datum, men fått väldigt många meddelanden från elever som inte kunde så sätt inpå, vi har i dagsläget 7 platser bokade som flyttas till nytt datum. Detta datum släpps inom kort med 5 tillgängliga platser. Skicka meddelande i formuläret nedan om du vill ha påminnelse när det släpps! 

DETTA INGÅR:

MAKE THINGS HAPPEN & MAGICAL MATERNITY

 • Workshop med Emelie mellan 09:00 - 19:00
 • "Make things happen"-koncept
 • Nya genomgångar i Marknadsföring
 • Personligt varumärke och tro på dig själv
 • Sociala medier & Hemsida (nya genomgångar)
 • Frukt, smoothie och bars under dagen
 • FOTOGRAFERINGAR:
 • 2 stylade gravidmodeller
 • Välja vackra platser & jobba med ljuset
 • 2 st. hårkransar från Blooming design
 • Assistent som hjälper till under fotografering
 • Analys av dina sociala medier inför genomgångar
 • Genomgång av hemsida för Action och Focusplan
 • Action plan med ca 10 punkter att ändra och utveckla
 • Focus plan med 3 mål/områden att fokusera på
 • 5 st. bilder på dig "In Action" att använda fritt

Denna kurs är fullbokad på nya datumet!

9750 kr

7800 kr exkl. moms

Är du medlem i Svenska Fotoportalen får du 10% rabatt. Rabattkoden finns under Resurser och Verktyg i Fotoportalen.  VANLIGA FRÅGOR

HUR BETALAR JAG WORKSHOPEN?

Du betalar 4000 kr i bokningsavgift vid bokning, och sedan resterande 31 mars.

finns det någon nivå?

För att få ut så mycket som möjligt att denna workshop, ska du ta jobb som fotograf i någon utsträckning. Du behöver inte jobba heltid som fotograf, men planera att utveckla företaget på något sätt i framtiden. 

Du behöver ha sociala medier konton och hemsida uppe för jag ska kunna göra en så bra analys som möjligt. 

KOMMANDE WORKSHOPS

12 MAJ Gravidworkshop Linköping – fullbokad (8 reserver)
3 JUNI Bröllopsworkshop Helsingborg – fullbokad (4 reserver)

KOMMANDE:
Utlandsworkshop oktober 2019 – innehåll ej klart. 

ÖVRIGT: 
Inga planer på övriga workshops finns i dagsläget. 

VAD SKILJER KURSERNA ÅT?

Om du redan bokat Magical maternity i maj, rekommenderar jag inte att byta. Kurserna är likvärdiga i innehåll och fokus, men denna har mer peronliga delar, varav prisökningen. 

MAT UNDER DAGEN

Under denna workshop ingår mellanmål och snacks under dagen. Lunch äts gemensamt och betalas av eleverna, likaså middag om du önskar stanna kvar efteråt. 

är workshopen avdragsgill?

Yes! Hela kursen är avdragsgill som utbildning, och du kan dessutom dra av 25% moms på beloppet. Du får ett specificerat kvitto/faktura med alla detaljer att använda till din bokföring. 

övernattning

Vill du stanna över innan/efter workshopen rekommenderar jag varmt Elite Stora hotellet i Linköping, där jag själv sover lördag-måndag. De har priser från 800 kr/natt och en supergod frukost! 

OM EMELIE

Jobbat som fotograf på heltid sedan jag var 21 (2008) och är idag mest inriktad på bröllop och gravidfotografering. 

Mitt största fokus är att ha effektiva arbetsflöden, ge mina kunder en upplevelse, ha ett tydligt varumärke och jobba med personlig utveckling. Du kan hitta allt detta i mina utbildningar, där jag brinner för att utveckla och hjälpa andra fotografer. 

Förutom utbildning och fotografering jobbar jag också med fotoföretag, och har tidigare samarbetat med Scandinavian Photo, Cyberphoto, Adobe, Profoto, Focus Nordic (Tamron, Lowepro, Sandisk) och Canon. 

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor om kurserna.