MAKE THINGS HAPPEN

BÅSTAD 15-17 FEBRUARI 2019

Kursen är nu fullbokad

VAD ÄR MAKE THINGS HAPPEN?

PERSONLIG WORKSHOP

Make things happen är min mest populära workshop genom åren. Den går in personligt för varje deltagande elev, och förutom själva workshopen ingår alltid hjälp och stöd efter workshopen. Det som gör workshopen så omtyckt, är att allt material är anpassat till formulären som varje elev fyller i inför workshopen, på så sätt blir utbildningen helt personlig till de som deltar. 

 • INFÖR SÄSONGEN 
  Make things happen är alltid inför säsongen för att ge dig ALLA verktyg du behöver för att få in alla bokningar du vill.

 • PERSONLIGT STÖD
  Utöver att utbildningen är anpassad till dig, får du också en Skype-kurs med mig efter workshopen, samt en Hemsideanalys för att få feedback på ändringar du gjort efter workshopen.
 • TID FÖR REFLEKTION & DRÖMMAR
  Denna workshop ger dig utrymme för dina innersta drömmar, och reflektion för att förändra ditt arbetssätt för att nå dina mål. Ingenting är omöjigt på Make things happen.

TALLSKOG & STRAND

En av mina topp 5 platser i världen att fota på – vackra Riviera i Båstad. 

Här har du tallskog och sandstrand precis utanför hotellet, med mysiga stigar och lingonsnår. Vart du än tittar kommer du se magiska fotoplatser oavsett om du älskar pastelliga strandbilder eller murriga skogsbilder. 

VÅR HELG TILLSAMMANS

VARUMÄRKE

Få hjälp att hitta ditt unika varumärke som gör det lättare med tydliga strategier och mål. Med hjälp av de värdefulla uppgifterna kommer ditt företag få en mer tydlig approach, något som är ovärderligt när du vill hitta nya kunder.

marknadsföring

Sociala medier, hemsida och bokningssida. Jag gör en kort analys av dina sociala medier och ger dig konkreta verktyg på vad du behöver förbättra och förändra. Vi går igenom starka marknadsföringsknep och vad du behöver göra för att nå ut.

PERSONLIG UTVECKLING

En viktig del i att bli framgångsrik handlar mycket om DIG som person. Därför är en del av workshopen helt avsatt till att uppmärksamma vem du är, vad du vill och vad dina svårigheter är. Detta kommer göra väldigt stor skillnad i sättet du ser på dig själv och ditt arbete.

HIGHLIGHT-FILMER

Öka värdet på dina bröllopspaket och inkludera en FILM! Jag visar dig hur du filmar, klipper och säljer in filmer till dina befintliga paket. Jag ger även tips på utrustning och ger er en genomgång i hur drönarfotografering fungerar.

FOTOGRAFERINGAR

BOHEMISKT & KLASSISKT

 

Vi fotar två olika brudpar under helgen, med totalt FYRA outfits! Du kommer få en stor variation i dina bilder, som du får använda obegränsat till din portfolio. 

 • 4 OUTFITS
  Du kommer få fotografera en vacker och lyxig styling på de finaste fotoplatserna. Mixat med exklusiva spetsar, ljusrosa toner, vackra hårsmycken, tyll, och långa spetsärmar. Du kommer få fota med märken såsom Ida Sjöstedt, by Malina och Needle & Thread.
 • 4 BUKETTER & 2 KRANSAR
  Japp, du läste rätt! Du får hela fyra olika buketter att plåta med våra outfits. Vi kommer ha mixat med rosor och klassiska bröllopsblommor, och mer rustika och bohemiska blommor. Två av fotograferingarna är dessutom med vackra hårkransar för en ännu vackrare look.
 • MAKE UP & HÅRSTYLING
  Våra brudpar blir stylade av Makeupartist Sofia Boman, som ser till att smink och hår sitter perfekt under fotograferingarna.

EXKLUSIVA BONUSAR

Att synas själv i dina sociala medier är SÅ viktigt – därför ger vi dig även två värdefulla bonusar, värde 5000 kr: 

bilder

Du får 5 st. högupplösta bilder på dig när du fotar, och/eller porträttbilder. Dessa får du använda helt fritt, och du behöver inte ange fotograf - it's yours! Detta är ovärderligt när du bygger relation med dina följare, att ha proffsiga bilder som visar DIG!

Du behöver inte känna dig nervös över detta, vi hjälper dig att få säljande bilder där du ser naturlig ut!

Spela videoklipp

filmklipp

YES! Du får ca 1 minut rörligt material på dig när du fotar, proffsigt filmat i vackert ljus som du får använda obegränsat. Du får klippa och fixa precis som du vill, och vi rekommenderar dig att göra en fin film som du kan ha på din hemsida.

Kika på Sara Lyckeqvists film ovan för exempel på filmklipp, där hon lagt på ljud i efterhand på sina klipp.

GENOMGÅNGAR

MARKNADSFÖRING

Jag har fotat över 300 bröllop genom åren, och har hittat värdefulla sätt att hitta just mina drömkunder, som betalar upp till 70 000 kr för en heldag. Det handlar inte om att marknadsföra sig till superrika människor, utan människor som verkligen älskar och värderar viktiga bilder – de finns där, och jag hjälper dig hitta rätt. 

 • Sälja in bröllop via din hemsida
 • Hur du får brudparet att säga JA vid en förfrågan
 • Uppgradera paket - såhär gör du
 • Använda Instagram & Facebook på ett smart sätt
 • Samarbeta med företag och stärka ditt varumärke
 • Highlight-filmer
 • "Poseringstips" - så får du paren avslappnade
 • Bokningspaket & WOW-faktor

EFTER WORKSHOPEN

SKYPE 30 MINUTER

Du får en Skype-kurs inom ett halvår efter workshopen. Här går vi igenom vad du kämpar med just nu och du får värdefull hjälp framåt för att fortsätta utvecklas. 

HEMSIDEANALYS

I denna workshop ingår också en genomgång av din hemsida/sociala medier, samt en hemsideanalys på ca 15 minuter. Denna kan du beställa när du vill inom 3 månader, och den skickas till dig i en videofil som du kan spara. 

 

GENOMGÅNG I PDF

Veckan efter workshopen får du alla genomgångar i PDF så du kan spara och repetera i framtiden. 

5 ST. BILDER

En vecka efter workshopen får du 5 st. bilder på dig i redigerat JPG format, samt RAW format för att göra egen redigering. 

1 MINUT FILMKLIPP

En vecka efter workshopen får du ca 1 minut sammanställda klipp på dig när du fotar. Klippen är redigerade utan ljud och ihopsatta med högsta kvalité till 1 minut lång film. Detta klipp får du redigera och ändra så mycket du önskar. 

DETTA INGÅR:NÄR & VAR:

Fredag 15 februari – Söndag 17 februari 2019 på Hotell Riviera strand i Båstad.

DETTA ÄR DU: 

Du jobbar som fotograf i någon omfattning och vill utveckla ditt företagande, varumärke och försäljning i din nisch. 

DELTAGARE:

10 st.

DETTA INGÅR:

♥ 3 dagars workshop med Emelie
♥ 2 nätter på hotell Riviera strand (del av rymligt dubbelrum på 35 kvm med två separata sängar)


♥ Stylad bröllopsfotografering med 2 brudpar
♥ 4 olika outfits
♥ 4 olika buketter
♥ Make up och hårstyling 
♥ Separat lokal till föreläsningar med projektorduk

♥ Inträde till pool och jacuzzi område

♥ Lyxig goodiebag
♥ Assistent under hela helgen

♥ Fika/mellanmål alla dagar

LYXIGA BONUSAR:

♥ 5 st. högupplösta bilder på dig med fri användning

♥ Ca 1 minut filmklipp på dig med fri användning 

Värde 5000 kr

INNAN WORKSHOPEN:

♥ Inbjudan i vår låsta Facebookgrupp där vi lär känna varandra.

♥ Formulär med frågor för att ge dig en personligt anpassad workshop

EFTER WORKSHOPEN:

♥ 30 min uppföljning via Skype inom 3 månader för hjälp framåt (värde 1500 kr)

♥ Hemsideanalys (görs innan) och samtal (15 min) för hjälp till ditt varumärke och unika kundkrets (värde 1500 kr)

SPECIALPRIS SVENSKA FOTOPORTALEN

DIN INVESTERING:

14 500 kr inkl. moms

11 600 kr inkl. moms

8768 kr exkl. moms

Betala efter workshopen!
Du betalar endast bokningsfaktura på 4000 kr inkl. moms den 31 januari, och kan sedan delbetala kursen från 28 februari och 3 månader framåt. Din delbetalning blir då på 2533 kr inkl. moms, och avslutas 31 maj 2019. Önskar du betala allt tidigare betalar du bara in i förskott.

Bokningsvillkor

Du får använda bilderna från workshopen fritt till marknadsföring. Vid mer kommersiellt bruk såsom reklam i tidning behöver du modellernas tillåtelse först. Jag fotograferar under fotograferingarna och levererar bilder till modellerna, om du vill får du också skicka bilder men det är inget krav på något sätt.

 

Avanmälan

Kursernas upplägg är utifrån ett visst antal deltagare, därför är din bokning är bindande.

Avbokning innan 31 december: Du återfår inte bokningsavgiften på 4000 kr. 

Avbokning efter 1 januari: Du återfår inte bokningsavgiften på 4000 kr samt betalar 50% av återstående kursavgift. 

Avbokning efter 1 februari: Hela kursbeloppet debiteras. 

Återbetalning av redan påbörjad kurs är ej möjlig. Deltagaren förstår att villkoren gäller oavsett anledning.

Vid för få deltagare, sjukdom eller annan oförutsedd händelse förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Deltagarna får full återbetalning men får bekosta ev. övriga kostnader själv, vi rekommenderar därför att deltagarna har ombokningsbara biljetter.

Fotokurser & fotoworkshops

Endast reservplatserHOTELL RIVIERA STRAND I BÅSTAD

Båstad station ligger knappt 3 km från hotellet och det finns både buss och taxi därifrån.
Beroende på vilken tid du anländer kan vi erbjuda dig upphämtning. 

Ängelholm/Helsingborg flygplats ligger endast 20 min från hotellet. Hit flyger du med SAS eller BRA och kan enkelt taxi eller flygbuss till hotellet. De flesta elever stämmer av i gruppen innan för att kunna åka ihop till hotellet. 

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor till denna workshop.