Privatkurser 2018

Mellan 2009-2014 höll jag hundratals privatkurser för fotografer i Sverige, vilket jag älskade! När mitt fotograferande ökade i tid med lanseringen av nya projekt  fick jag dra ner på kurserna och enbart hålla det till workshops. Idag erbjuder jag privatkurser på fåtal utvalda dagar, och har årligen elever som går flera kurstillfällen.

Jag tror att du är: 

Fotograf i någon omfattning som fotograferar människor. Du älskar ditt jobb och känner ibland att du skulle behöva en ”spark i baken” och fylla i kunskap kring att få fler bokningar, marknadsföra dig och undvika de djupaste dipparna.

Jag har: 

Jobbat som fotograf på heltid i 10 år i oktober, och har gjort ALLA typiska misstag, haft penga och bokningspanik och undrat var i helskotta jag är påväg. Jag har träffat hundratals fotografer genom åren som jag utbildat genom privatkurser, webbkurser och workshops, och jag älskar att identifiera mål och se till att vi uppfyller dem och löser problemen.

”Det finns bra människor och så finns det Emelie. Hon har något magiskt som liksom letar sig in i ditt inre och fyller dig med självsäkerhet och självkänsla! Efter bara 2 timmars kurs tillsammans med henne ändrade jag hela mitt redan existerande företag och gjorde om allt. Gissa om det gjorde skillnad? Efter bara 2 timmar började jag min väg som den fotograf jag alltid velat bli och närmar mig mer för varje tillfälle vi träffas!

Tack Emelie för att du delar med dig med all din erfarenhet och gärna boostar upp ett sen innan dåligt självförtroende! Jag är sååå glad att vi faktiskt bestämde oss för att investera i en så pass omfattande kurs som jag nu går!”
Lisa-Marie Chandler

”Här sitter jag en helt vanlig torsdag och är lycklig. Det är tack vare Emelie. Det bästa jag har gjort är att gå lyxpaketet* hos Emelie. Jag trodde inte det var möjligt att blir fotograf vid min mogna ålder, men Emelie såg bara fördelar med min livserfarenhet. Jag gick hem och jobbade om mitt företag i rätt riktning. Emelie får hela kroppen att pirra av fotolycka. Hon ger rätt verktyg för att fotodrömmar ska bli verklighet.”
Sandra Jensen (*längre privatkurs)

Valbara inriktningar

1. Hemsida och sociala medier

Detta är en av mina starkaste kort, då jag ser små saker som kan ändras som kan påverka om din kund vill genomföra bokningen eller inte. Hur du presenterar dig själv och det du erbjuder är svårt, men jag berättar tydligt vad du behöver ändra för att få resultat.

2. Starkare självkänsla

Känner du ibland rädsla att dina kunder ska ”komma på dig”? Du är inte ensam! Att ha en stark självkänsla är otroligt viktigt för att kunna lyckas som egen företagare, tror du inte på dig själv kommer kunderna inte göra det heller. Denna inriktning fokuserar vi på att stärka din självkänsla och jag ger dig flera ovärderliga uppgifter som hjälper dig att stegvis ändra ditt sätt att se på dig själv, och rusta dig för alla utmaningar som kan komma som egen företagare.

3. ”Fler bokningar!”

Denna inriktning är helt fokuserad på att du ska få in fler bokningar och undvika ”Nej det är för dyrt”, nå dina målkunder och tjäna mer pengar. Vi går igenom dina bokningssidor, kollar på din kommunikation och exakt vad du behöver göra för att inom kort få resultat. Mina elever har fått resultat redan inom 2 veckor efter vår actionplan ♥

4. Arbetsflöde och redigering

Något annat jag också brinner starkt för, då jag har effektiviserat mitt arbetsflöde enormt och idag har en timlön jag bara kunde drömma om för några år sedan. Vi går igenom urvalsprocess, redigering och leverans till kund. Du kan be om hjälp för att lära dig redigera på ett visst sätt, och jag hjälper dig med ett effektivt flöde.

5. Prissättning och ekonomi

Med ett snabbt arbetsflöde, rätt marknadsföring och bra prissättning kommer också belöningen i form av en hög omsättning. Jag snittar 9000 kr per fotografering enbart med digitala bilder och har möjlighet att lägga undan till pensionen, åka på semester och köpa dyra gravidkläder utan att vända på slantarna.

6. Varumärke

Jag hjälper dig att hitta dig själv som fotograf, varför du gör detta och vad du ska rikta in dig på. Vad står ditt varumärke för och kan du se direkt vem som är din målkund? Jag ställer viktiga frågor som kan hjälpa dig att själv se hur du vill kommunicera utåt. Detta hjälper dig hitta dina kunder som är villiga att betala vadsomhelst bara de får dig ♥

Privatkurspaket

Bas

1 timme + 15 minuter uppföljning

Privatkurs 1 timme
Genomgång av hemsida och sociala medier (ca 30 minuter, görs enskilt av mig inför vår kurs)
 En valfri inriktning
Uppföljning via chatt/telefon/Skype ca 15 minuter  inom 3 månader.

4000 kr exkl. moms

Bokningsavgift 2000 kr vid bokning, resterande 10 dagar efter kurstillfället. 

Golden coaching

Privatkurs 2,5 timme
Genomgång av hemsida och sociala medier (ca 30 minuter, görs enskilt av mig inför vår kurs)
3 valfria inriktningar
Uppföljning via chatt/telefon/Skype ca 30 minuter inom 3 månader
♥ ”Checklistan” – efter uppföljning får du en anpassad checklista med mina rekommenderade ändringar och förbättringar för att fortsätta nå dina mål.

8000 kr exkl. moms

Bokningsavgift 3000 kr vid bokning, resterande 10 dagar efter kurstillfället. 

Såhär går det till 

Om det finns tillgänglighet så bokar vi ett datum, och du får tillgång till ett formulär där du får fylla i mer information om vad du vill lära dig, dina mål, vad du saknar och dina olika sidor. När jag fått ditt formulär börjar jag direkt planera för din kurs och går noggrant igenom dina sidor för att ge dig så mycket konkreta tips som möjligt, oftast fyller jag flera A4 med förslag på ändringar 😉 Det behöver inte vara stora förändringar du ska göra, men även det lilla gör stor skillnad.

Vi ses på vår privatkurs och vi går igenom min lista, samt dina frågor och funderingar. Inom 3 månader hörs vi på telefon eller Skype där vi har en uppföljning med hur det gått och om du har några frågor.

Genom att jag skickar ett utförligt formulär till dig och är väl förberedd innan blir det lätt för mig att identifiera vad vi ska fokusera på, och därför kunna maximera vår tid ihop så du får mängder av bra tips och ändringar på kort tid.

”Det finns ingen som kan inspirera som Emelie kan! Hon är värd vart enda öre, oavsett vilken nivå du befinner dig på! Har gått både webbkurser och privatkurser och just nu går jag lyxpaketet. Det är som om att det räcker med att Emelie står brevid en så blir bilderna på en helt ny nivå, rakt uppåt går det! Tack Emelie 

Helena Kristiansson 

Boka en plats

Just nu finns endast 1 bokning tillgänglig i Stockholm 15 november mellan kl. 15:00 – 19:30. 

[contact-form-7 id=”8885″]